Blog

Am donat mii de zambete!

Vine un moment cand simti nevoia sa oferi inapoi, cuiva care are nevoie, putin din darurile pe care le primesti, din bucuria unei impliniri sau a unui lucru nou pe care il experimentezi. Te gandesti cum ai putea sa ajuti, pentru ca ai senzatia unei neimpliniri  si un proiect de responsabilitate sociala e tot ce iti trebuie in acele momente!

Asa s-a intamplat si cu noi, echipa White PR: eram in cautarea unui proiect frumos, care sa ne faca sa simtim ca suntem parte dintr-o comunitate de oameni care fac mai buna societatea in care traim. Si ne-au oferit ocazia cei de la Young Professionals Academy, care pregateau un proiect dedicat copiilor de la centrul de zi Sfanta Sofia si in care ne-am implicat deplin- Lavinia ca si mentor al echipei de PR &Marketing care promova proiectul, iar noi ceilalti cu multe idei care sa ii ajute pe cei mici. Ne-am propus sa strangem cat mai multe donatii pentru copiii care isi petrec fiecare zi la centrul Sfanta Sofia. Pentru a putea invata si a avea putin mai mult decat le pot oferi parintii, le sunt necesare in permanenta rechizite, hainute, alimente, iar resursele financiare sunt si ele bine-venite.

Ne-am gandit sa le oferim mai mult, experienta unei zile intr-un centru comercial mare, pentru ei fiind ceva cu totul nou. Auzisera de cinema, desene animate proiectate pe ecrane uriase, dar posibilitatile parintilor nu erau atat de mari.

Alaturi de clientul agentiei, GETT’s Salons, le-am pregatit copiilor o surpriza: le-am oferit tunsori noi, multe cadouri stranse de la stilisti dar si de la clientii salonului, care auzisera de initiativa, sepci si penare de la Discovery, un meniu delicios si bilete la cinema.

Pentru ei experienta unui salon de infrumusetare a fost cu adevarat noua, dar pe masura entuziasmului lor: fetitele au avut coafuri cu bucle lejere, impletituri care aduceau aminte de verile la bunici, in timp ce baietii s-au bucurat de tunsori moderne, cu un styling pe masura.

S-au bucurat apoi de un meniu delicios ofertit de gazda, in cafeneaua salonului din Mall Vitan, acolo unde s-a desfasurat evenimentul. Ziua s-a incheiat cu bilete la cinema, unde au fost proiectati intr-o alta lume, a aventurilor in Zambezia.


 

S-au bucurat peste masura asteptarilor noastre de evenimentul dedicat lor, de ropotele de aplauze pe care le primea fiecare copil cand se intorcea cu o noua tunsoare sau o coafura inocenta dar eleganta. Ne-am bucurat sa le putem facem ziua de 1 iunie si mai frumoasa. Le-am donat mii de zambete, din partea echipei de stilisti care s-au implicat cu sufletul in acest proiect, din partea clientilor salonului care au donat cadouri pentru copii dar si din partea noastra, pentru ca am avut prilejul sa ii facem fericiti. In schimb, ne-au oferit o zi a copilariei, a inocentei si ne-au reamintit cat de important este sa ne bucuram de fiecare lucru bun care ni se intampla!

Asa le-au multumit copiii stilistilor GETT’s.

Pe ei ii veti gasi in fiecare zi la centrul Sfanta Sofia. Orice jucarie, carte sau cos cu alimente va fi bine-venit si fiti convinsi ca va vor umple sufletul cu recunostinta lor si cu bucuria unui zambet.

Written by

The author did not add any Information to his profile yet