Blog

Tool-uri utile pentru alegerea cuvintelor cheie potrivite

Cum ajung clienții pe site-ul tău? Cuvintele cheie au un rol fundamental în procesul de indexare a  acestuia, așa că asigură-te că îți vei construi strategia de content marketing făcând alegerile potrivite.

De ce este importantă o indexare cât mai bună pe Google? Studiile arată că mai puțin de 10% dintre utilizatori ajung mai departe de prima pagină de rezultate, așadar fă ca investiția ta să conteze. Ajută-i pe cei care au nevoie de tine să te găsească mai ușor.

Cum să-ți crești vânzările prin content marketing

Pentru mulți dintre noi, content marketing-ul și vânzările sunt două direcții total diferite. De fapt, cele două fac echipă bună împreună și obțin rezultate mai performante în vânzări pentru cei care înțeleg acest lucru.

Criterii SEO pentru indexarea în Google în 2020

Criterii SEO pentru indexarea în Google

 

 

Google rămâne principalul motor de căutare în 2020, iar criteriile conform cărora este realizată indexare pot fi aplicate chiar și de tine. Citește materialul și vei avea toate informațiile necesare pentru a scrie articole SEO friendly.

Cum să-ți crești afacerea prin content marketing

Content marketing-ul poate fi avantajul competitiv care face diferența pentru afacerea ta. Într-un context în care online-ul a căpătat și mai mare amploare, brandurile și-au redirecționat resursele către acest mediu, crescând și mai mult competivitatea.