Despre noi

Transmitem povestea unică din fiecare brand

Ne place să lucrăm cu oameni și companii care înțeleg că la baza succesului stau emoțiile! Noi avem la dispozitie toate instrumentele de care este nevoie pentru a ajunge cât mai rapid și eficient la clientii!

Lucram cu percepții, sentimente, valori, pasiune, devotament și creăm adevărata realitate pentru clienți! Împreună vom găsi cea mai bună cale pentru a obține rezultatele pe care le dorești!

Ne concentrăm pe rezultate vizibile și de aceea suportul de comunicare pe care îl oferim este adaptat fiecărui client în parte! Ne-am specializat în domeniul serviciilor financiare, farma, legal, beauty, retail, FMGC, IT, health&food,  dar cu siguranță ne putem adapta și la alte industrii!

Folosim rețelele sociale, blogurile, comunitățile online și toate instrumentele online și offline ca să te punem în legătura directă cu clienții și să creăm buzz în jurul brand-ului tău! Putem să dezvoltam și să îți întreținem propriul blog, să împărtășim noutățile importante despre businessul tău și expertiza pe care o ai și să te facem o autoritate în domeniu! Nu facem campanii doar pentru a câștiga premii, ci ne asigurăm că cifra de afaceri crește și că mesajele  ajung la clienți și se transformă în vânzări!

Echipa

Strategii de comunicare

Relaţii
cu presa

Organizare evenimente

Relaţii
cu bloggerii

Membrii echipei sunt tineri, creativi, profesioniști experimentați, dedicați practicilor PR-ului și mai ales pasionați de conturarea și transmiterea poveștilor clienților! Suntem pe bloguri, în rețelele sociale, pe site-uri de știri, citim, urmărim tot ce se întâmplă online și offline, cu alte cuvinte devorăm știri despre industria în care activează clienții noștri! Trăim și respirăm acest business, pentru că noi credem în puterea lui de a transforma oameni și companii!

Avem câțiva ani buni de experiență în relații publice și înțelegem că fiecare brand este unic, iar fiecare element al strategiei de comunicare face diferența. Fiecare client, fiecare buget, fiecare proiect – sunt unice.

Și fiecare brief este diferit – ca și rezultat, de cate ori este posibil, formulăm răspunsuri personalizate și ne aducem aportul creativ în fiecare propunere pe care o trimitem. În final, totul este posibil! Și noi putem să creăm tot ce este nevoie pentru o campanie memorabilă!

2562

Cesti de cafea

50

Clienti fericiti

1485

Idei creative

296

Strategii de comunicare