Blog

Feminitate la superlativ

Intr-o seara de iarna am pornit in cautarea feminitatii alaturi de partenerul nostru Actavis… Afara era frig, insa atmosfera calda de la Libraria Bastilia ne-a incalzit sufletul. Ne-am dorit sa aflam care este secretul care ne face unice pe fiecare dintre noi, femeile, care este sursa de fericire a fiecareia si le-am provocat la discutii pe liderele de opinie. Despre ce am discutat? Despre Ferlidona, bineinteles, secretul feminitatii!

 

Si pentru ca o discutie nu ar fi fost suficienta pentru a descoperi acest secret, ne-am dat intalnire de doua ori: o data cu presa de beauty, o data cu bloggeritele mamici. Am ales aceste doua grupuri diferite pentru ca Ferlidona inseamna teste diagnostic si suplimente cu acid folic, care pot fi folosite atat de femeile care doresc sa aiba grija de sanatatea si frumusetea lor, cat si de catre cele care isi doresc un bebelus si pentru care preventia anumitor afectiuni devine prioritara.

Ne-a facut placere sa le revedem pe bloggeritele si pe redactorele de beauty si, totodata, sa constatam ca ele sunt din ce in ce mai preocupate de produsele de infrumusetare care aduc beneficii sanatatii. Iar faptul ca ne-am reunit la libraria Bastilia, un loc frumos si creativ, a facut si mai placuta incursiunea noastra in secretele feminitatii.

La ceas de seara, Laura Dan, Manager OTC Actavis, le-a povestit participantelor despre beneficiile produselor si despre cat de importanta este preventia pentru sanatatea noastra, a femeilor. Apoi Oana Stoianovici, coach international, le-a initiat in tainele redescoperirii feminitatii. Am invatat lucruri noi, am ras si am legat prietenii frumoase. Astfel, am realizat ca uiti ca esti la job atunci cand faci totul cu placere, distrandu-te!

A doua zi a venit randul bloggeritelor mamici sa afle despre produsele Ferlidona. Putin mai curioase si mai sceptice decat redactorele de beauty, liderii comunitatilor online nu au ezitat sa puna cat mai multe intrebari in incercarea de a afla totul despre gama Actavis. Si asta pentru ca rolul lor pe blog este acela de a informa corect si complet cititoarele. Si le multumim pentru asta! Pentru noi este o reconfirmare a faptului ca promovam produse de incredere, produse de care orice femeie are nevoie. Suntem convinse ca daca nu ar fi astfel, bloggeritele nu ar recomanda aceste produse in articolele lor.

Ne-a bucurat foarte tare faptul ca au venit alaturi de copilasii lor! La fiecare intalnire cu ei, ne dovedesc cat de multa bucurie poti descoperi in lucrurile simple. Special pentru cei mici am pregatit un atelier creativ, unde s-au jucat cu plastilina, dandu-si frau liber imaginatiei, in frumoasa lume pentru copii, de la demisolul librariei. Nu mai este nevoie sa va spunem ca au fost convinsi cu greu de mamele lor sa plece acasa, nu?

Pentru toate femeile prezente a fost un eveniment dedicat feminitatii la superlativ… Am invatat cat de usor este sa iti redescoperi increderea in sine si, odata cu ea, feminitatea insasi. Iar specialistii prezenti ne-au reconfirmat ca preventia este intr-adevar cel mai bun tratament!

 

Written by

The author did not add any Information to his profile yet