Blog

Eveniment GREEN

Credem ce in viata fiecarei companii ar trebui sa existe macar o zi care sa se numeasca “GREEN DAY”. Cei de la Actavis, companie producatoare de farmaceutice au ales ca aceasta zi sa fie pe 17 iunie 2013, ziua in care au anuntat finalizarea procesului de rebranding si mutarea intr-un nou sediu in Piata Victoriei- America House. Ne bucuram ca noi, cei de la WhitePR am fost alesi sa organizam acest eveniment si ne bucuram si mai tare sa vedem ca tot mai multe companii aleg sa fie responsabile fata de mediu si sa se implice cu actiuni concrete.

Ne-am dorit sa le facem prima zi din noul sediu – verde, iar primul pas a fost sa implementam un proiect de colectare selectiva. Ne-au ajutat cei de la Mai Mult Verde si Alucro, care ne-au pus la dispozitie toate informatiile pentru a face acest proiect. Credem ca rezultatul este un succes: 17 copaci vor fi salvati pentru ca angajatii Actavis au strans o tona de hartie ce urmeaza sa fie reciclata.

Luni, 17 iunie a inceput pentru echipa Actavis intr-un mod cu totul special. Pe birou, fiecare angajat a fost intampinat cu un mar o vaza cu bambus (toate verzi) si mesajul de bun venit din partea echipei de management Actavis.

Ulterior, fiecare angajat a primit prin e-mail un pachet special de beneficii green, prin care poate achizitiona produse/ servicii cu reduceri substantiale de la partenerii care s-au alaturat campaniei noastre Green Actavis.

La finalul de evenimentului, tortul a fost cel care a atras toate privirile, alaturi de pranzul delicios si sanatos. Lasam imaginile sa va povesteasca mai mult.

Incurajarea noastra de final, dupa organizarea unui eveniment corporate green este sa pretuiti resursele pe care le aveti la dispozitie, in masura in care inca mai avem acces la ele. Si cand sunt pe final, RECICLATI!

Written by

The author did not add any Information to his profile yet