Blog

Când știi că ești pregătit să-ți începi propria afacere?

54255834_10156122380752043_6991979760276471808_o

Ești curios să afli ce înseamnă să fii antreprenor sau ai făcut deja un prim pas în direcția asta? Ești în locul potrivit!

În teorie, antreprenoriatul sună minunat. Ești propriul tău șef și poți să decizi câte ore să muncești pe zi, dacă lucrezi de acasă și mai mult decât atât să faci doar ceea ce îți place. Dar așa cum îți va spune orice antreprenor, să începi propriul tău business nu este așa de spectaculos pe cât pare. De fapt, adeseori este epuizant, și de cele mai multe ori te simți singur împotriva tuturor.

Paradoxuri în antrepreoriat

Antreprenorii își asumă riscuri financiare destul de mari pentru a pune afacerea pe roate. De cele mai multe ori ei își folosesc propriile economii și își părăsesc job-urile sigure ca să-și urmeze visurile. În privința programului de lucru, da, antreprenorii pot să decidă orele în care lucrează, dar ca număr, aceste ore sunt mult mai multe decât ale unui angajat obișnuit (uneori chiar și 12-14 ore/zi) și cu toate astea, paradoxal, o mare parte dintre ei se confruntă cu un eșec în business.

De ce? Pentru că primii pași sunt întotdeauna grei, pentru că întotdeauna la început de drum există mai multe întrebări decât răspunsuri! Pentru că nu iau în calcul toate riscurile și toate cheltuielile. Pentru că viziunea de angajat diferă cu mult de cea de antreprenor și de cele mai multe ori apar blocaje în adaptarea la noul stil.

Ce facem noi în consilierea antreprenorială?

Apreciem spiritul antreprenorial și îi susținem pe cei care își doresc să pornească un business, astfel încât să știe că nu sunt singuri. Ne propunem să adunăm oameni cu spirit antreprenorial, care să învețe unii de la alții, care să știe că împreună cu alții ca ei pot reuși să își crească o afacere solidă care să aducă venit pe termen lung, cărora să le ofere acces la resurse și programe de dezvoltare.

Misiunea noastră -“Promovam, Furnizăm și Conectăm” businessuri din toate domeniile. Pe termen lung ne propunem să susținem comunitatea în care trăim prin dezvoltarea sustenabilă a unei comunități de antreprenori.

Misiunea noastră este să susținem cu regularite evenimente de networking și workshop-uri, să oferim insight-uri și să învățăm împreună cum se dezvoltă un business.

La început de drum întotdeauna sunt mai multe întrebări decât răspunsuri.

Am început să lucrăm cu start-upuri încă din 2010 și până acum am adunat peste 5 000 de cafele băute împreună cu oameni aflați la început de drum. Hai în comunitatea noastră să povestim despre primul Busines https://www.facebook.com/groups/2277154065903004/

Sursa foto: https://www.pexels.com/

Written by

The author did not add any Information to his profile yet