Blog

Un eveniment ca painea calda

descărcare (50) - Copy Saptamana trecuta, Centrul Parteneriat pentru Egalitate a lansat oficial MamaPan – Brutarie Paine cu Maia, prima intreprindere sociala care angajeaza mame singure, precum si femei care au mai mult de doi copii in intretinere si se afla in situatii de dificultate. Pentru a sarbatori acest eveniment, White PR a organizat un mic-dejun copios, gazduit de Chef Parade (Metropolis Center, Bucuresti), la care au fost invitati prieteni din presa si blogosfera; acestia au fost intampinati de echipa White PR cu mostre de paine din diverse sortimente, pentru a le ghici ingredientele deosebite.

 

descărcare (13) - CopyIn acest cadru cald si imbietor, de mare masa in familie, a mirosit a paine gustoasa, a placinte cu mere, dovleac si varza murata, a cozonaci cu fructe de padure, saratele si fursecuri cu nuca, acompaniate, dupa gustul fiecaruia, de cafea aromata sau limonada revigoranta. Irina Sorescu, presedinta executiva al CPE- Centrul Parteneriat pentru Egalitate, a incantat invitatii cu povestile emotionante, dar si amuzante pe alocuri, despre inceputurile proiectului MamaPan, iar Corina Munteanu, managera de Calitate si Produs in brutarie, a vorbit despre importanta micului dejun pentru pastrarea unui stil de viata sanatos si despre beneficiile nutritionale ale painii cu maia naturala – produsul de baza din portofoliul MamaPan.

 

descărcare (49)In aceasta brutarie se produc opt sortimente de paine (cu faină alba, intermediara, 100% integrala, de secara, cu seminte, cu usturoi sau ceapa), dar si patiserie artizanala cu maia si placinte, totul din ingrediente naturale, fara drojdie industriala, fara aditivi, amelioratori, afanatori. Calitatile nutritive deosebite ale acestor sortimente de paine cu maia naturala au fost laudate la evenimentul de lansare MamaPan si de catre Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii si, de asemenea, primul sportiv vegetarian care a reusit sa termine solicitantul triatlon Arch 2 Arch dintre Londra si Paris. Si Gianina Corondan a gustat din bunatatile micului dejun MamaPan, iar noi, echipa, ne-am bucurat foarte tare sa ne vedem prietenii din media simtindu-se bine, socializand si, mai ales, mancand cu pofta!

Inainte de plecare, invitatii s-au fotografiat la panoul-cuptor special amenajat cu aceasta ocazie, pentru o amintire calda a unui mic-dejun delicios. Speram ca acest eveniment a lasat tuturor un gust placut, care le va aduce aminte mereu de noi si de MMamapan-6amaPan.

 

 

Share with friends   

Written by

The author did not add any Information to his profile yet